Rooi Vol Koren 2024

At Random is verheugd om aan te kondigen dat we op zondag 8 september 2024 zullen optreden tijdens Rooi Vol Koren in Sint-Oedenrode. Rooi Vol Koren is een evenement dat bekendstaat om het samenbrengen van diverse koren voor een dag vol muzikale optredens in het hart van deze mooie stad.

Datum en tijd

Zondag 8 september 2024

Locatie

Sint-Oedenrode
Rooi Vol Koren vindt plaats in het sfeervolle centrum van Sint-Oedenrode. De exacte locaties en tijdstippen van onze optredens worden binnenkort bekendgemaakt, dus houd onze website in de gaten voor updates.

Over Rooi Vol Koren

Rooi Vol Koren is een viering van koormuziek die koren uit het hele land samenbrengt. Met diverse optredens op verschillende podia door het hele centrum is dit een unieke ervaring voor iedere muziekliefhebber. Dit evenement is een must voor iedereen die van koorzang houdt.

At Random’s optreden bij Rooi Vol Koren

Tijdens Rooi Vol Koren zal At Random een gevarieerd repertoire presenteren, met zowel oude favorieten als nieuwe stukken. We hebben ons goed voorbereid om een dynamisch en inspirerend optreden neer te zetten dat je niet wilt missen.

Kom kijken naar At Random bij Rooi Vol Koren!

Of je nu een trouwe volger van At Random bent of gewoon zin hebt in een dag vol muzikale ontdekkingen, Rooi Vol Koren biedt voor ieder wat wils. Kom en geniet van onze optredens en beleef een onvergetelijke dag.

Meer informatie

Voor updates over de exacte tijden van onze optredens en andere details, houd onze website en sociale media in de gaten. Voor meer informatie over het evenement zelf, bezoek de officiële website van Rooi Vol Koren en check het programma in de app

We kijken ernaar uit om je te zien op 8 september in Sint-Oedenrode!