vocal group

At Random

Nijmegen

Foto update zomer 2022

At Random @ Balk Top Festival 2022

Het is weer even rustig geweest op onze “socials”, want na een intensieve reeks optredens in april, mei en juni hebben we even bij moeten komen, afstand genomen en opnieuw gefocust om afgelopen week weer fris en fruitig te zijn gestart met repeteren voor de volgende stop: Het BALK TOP Festival 2022 op 15 oktober in De Doelen in Rotterdam. Maar: First things first! Wat hebben we nou eigenlijk zo allemaal gedaan deze zomer???

We begonnen met een FundRaiser in het Goffertpark te Nijmegen tijdens Koningsdag. Heerlijk in de buitenlucht samen zingen en tegelijkertijd onze clubkas een beetje spekken voor het aanschaffen van nieuwe apparatuur en arrangementen. Dit concert was tegelijkertijd de vuurdoop voor onze nieuwe aanwinsten: Iris, Heleen& Rink

AtRandom @Koningsdag2022
AtRandom @Koningsdag2022

Onze reis ging verder met een optreden tijdens het Plantenfestival in het Limospark in Nijmegen-Oost op 15 mei 2022, een klein festival voor plantenliefhebbers waar wij (of in ieder geval een klein aantal van ons) ooit in een ver verleden eens eerder is opgetreden.

AtRandom @Plantenfestival 2022

Op 11 juni 2022 zongen wij in het kader van NijmegenKlinkt 2022 in de Sint-Nicolaaskapel (Valkhofpark), een prachtige, intieme locatie met heerlijke akoestiek. Dit optreden vormde tegelijkertijd de aftrap tot ons concert weekend met ons eigen concert in RoomschLeven in Nijmegen-Brakkenstijn als hoogtepunt.

AtRandom @St.Nicolaaskapel, NijmegenKlinkt2022
Proosten op een geslaagd optreden bij NijmegenKlinkt2022

Het concert in RoomschLeven was uiteindelijk ook het eerste officiële optreden samen met onze nieuwe dirigente Rolinde Zieverink. Zij heeft in het voorjaar het scepter van Gerben overgenomen en werkt sindsdien met ons verder aan ritme en samenklank.

Sinds vorige week zijn we dus weer begonnen met repeteren en zijn onze ogen gericht op het BALK TOP Festival 2022 in Rotterdam waar we zijn ingeloot in de categorie Kleine groepen 1e klasse. Op weg daar naartoe verzorgen we aankomend weekend nog een privé optreden op een feestje in Malden en zullen we volgende weekend tijdens ons jaarlijks koorweekend bezig zijn met repeteren, choreograferen en uiteraard teambuilding en lol trappen.