Newsflash 2021

At Random @ Balk Top Festival 2022

Na de nieuwsflash van augustus / september 2020 was hier lange tijd niets meer van ons te lezen. Wie onze social media kanalen in de gaten houdt, heeft wel mee kunnen krijgen dat we inmiddels weer volop aan het repeteren zijn. Nadat we vorig jaar in augustus stapsgewijs begonnen waren met repeteren, moesten we tijdens de tweede lockdown opnieuw schakelen. Dankzij wat technisch know-how en heel veel geduld, lukte het ons om uiteindelijk gestructureerde online-repetities op te zetten via Jamulus.

Dit was uiteraard niet te vergelijken met onze fijne face-to-face repetities maar hielp ons om in contact te blijven met elkaar en bekende stukken te herhalen. Al met al valt te zeggen dat we op deze manier veel kwaliteit hebben kunnen waarborgen…

We waren verbaasd hoe weinig impact anderhalf jaar Corona uiteindelijk op onze live-samenklank had gehad toen we op 8 juni 2021 voor het eerst weer in volledige bezetting én met Gerben in de open lucht gingen repeteren. We hebben inmiddels weer onze wekelijks repetities herpakt en de eerste plannen voor de toekomst gemaakt. Omdat we door de corona-pandemie niet in staat waren om openbaar op te treden willen we dit natuurlijk nu zo snel mogelijk inhalen.

Op 21 november willen wij een klein optreden voor bewoners en werknemers in een verzorgingshuis in Nijmegen verzorgen. Op diezelfde datum zal ook een verrassings-huiskamerconcert plaatsvinden, waarvoor we binnenkort een prijsvraag zullen lanceren. Ter voorbereiding hiervan zullen we van 22 t/m 24 oktober bij elkaar komen om tijdens ons traditioneel AtRandom-weekend middels repetities, workshops en veel lol aan onze kwaliteiten als hechte zanggroep te werken.

Ook voor 2022 zijn inmiddels de eerste plannen gemaakt: Houd op 20 maart je agenda vrij, want dan willen we voor het eerst in lange tijd weer een groot optreden verzorgen! Daarnaast zijn we van plan om deel te nemen aan zowel lokale (NijmegenKlinkt! &  Podium voor de stad) als regionale/landelijke events (BALK festival).