Newsflash 2022

At Random @ Balk Top Festival 2022

Er is veel te vertellen…wat een rollercoaster allemaal: In november gaf Gerben ons te kennen in verband met persoonlijke omstandigheden te moeten stoppen bij AtRandom. Er werd nog (tegen beter weten in) een poging ondernomen om een gezamenlijk afscheidsconcert te organiseren, maar deze plannen konden door de december-lockdown helaas al snel weer de prullenbak in. Wat kwam was helaas een sobere grotendeels digtiale afscheid via zoom & jamulus en de belofte om in 2022, in hopelijk betere tijden, “in het eggie” afscheid van elkaar te nemen. Begin 2022 maakte dan ook Anouk bekend te willen gaan stoppen bij AtRandom omdat het zingen voor nauwelijks meer te combineren viel met een nieuwe baan en een uitgebreid musical-hobby ernaast.

Na een korte rouwperiode door bovenstaande afscheiden hebben we ons in het nieuwe jaar herpakt en konden we begin februari ons slag op de transfermarkt slaan: In een week tijd werden niet alleen een nieuwe mezzo-sopraan in de vorm van Iris en een vocal-percussionist & tenor in de vorm van Rink aangetrokken. Ook lukte het ons om een mondelinge overeenkomst met een Duits international te strikken, ons nieuwe dirigente vanaf 15 februari, Rolinde Zieverink. In de komende dagen gaan we met elkaar de details bespreken en onze ogen weer op een gezamenlijk doel richt: ZINGEN!!!!

Houd de volgende data alvast vrij, want dan zijn we weer live te zien in en om Nijmegen: 13-3 (Podium voor de stad), 11-6 & 12-6 (Nijmegen Klinkt) & 12-6 (EIGEN CONCERT) …meer informatie volgt…